Praktische vragen

Voor wie?

Kleuters geboren in 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017* (*minimum 2,5 jaar bij aanvang)

Hoe Inschrijven?

Inschrijven kan ENKEL ONLINE.
Het is mogelijk om voor verschillende opvangdagen tegelijk in te schrijven op één inschrijvingsformulier.

Wat na de inschrijving?

Na de inschrijving krijg je een overschrijvingsformulier via mail toegestuurd.
Na de inschrijving krijgt elk kind ook een “kindfiche” toegestuurd. Deze fiche moet ingevuld meegebracht worden op de eerste opvangdag.

Annulatie of ziekte

U kan annuleren tot 3 weken voor de start van de activiteit. Bij annulatie minder dan 3 weken voor de start kan dit enkel met een doktersattest. Bij elke annulatie rekenen we 25% administratiekosten aan.

Brengen en ophalen

Kleuters kunnen ’s morgens tussen 7.30u en 9u gebracht worden. ’s Avonds kunnen ze vanaf 16u opgehaald worden. Om 18u sluiten we de deuren.

Wat meebrengen?

Voor al de themadagen sportieve of gemakkelijke kledij. Vergeet geen koekje en drankje voor tijdens de pauzes en voor ’s middags een lunchpakket. (Er zijn geen koekjes of drankjes te koop tijdens de themadagen!)

Voor de allerkleinste is reservekledij geen overbodige luxe.

Bij warm weer : zonnecrème, petje en extra drank.

Noodnummer

Tijdens de schoolvakanties hebben we een noodnummer

0494/17.26.18

Opgelet : voor niet dringende zaken kan u een mail sturen naar info@sportyvzw.be . Wij proberen deze mails zo snel mogelijk te beantwoorden.

Fiscale attesten

Sinds september 2005 zijn wij erkend als stedelijke jeugdwerk. Belangrijk voor onze leden is dat de kampen voor kinderen van 3 tot 12 jaar nu fiscaal aftrekbaar zijn. De aftrek van de kosten voor vakantieopvang is begrensd tot 11.20 euro per opvangdag en per kind.

De fiscale attesten voor het aanslagjaar 2019 worden verstuurd in maart 2020.

Verloren voorwerpen

Een jasje, petje of trui verloren? Al de verloren voorwerpen blijven gedurende de hele vakantie op de locatie liggen daar waar ze verloren zijn gegaan. Na de vakantie kan u de verloren voorwerpen terugvinden op het Sporty secretariaat. De verloren voorwerpen worden gedurende vijf weken bijgehouden.

Verzekering

De verzekering is inbegrepen in de prijs van elke opvangdag. Uw kind is dus verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Verantwoordelijkheid

Bij inschrijving geven de ouders aan Sporty Creactief vzw de toelating om :

• Bij een gebeurlijk ongeval of ziekte, medische bijstand in te roepen. Specifieke medische problemen, vb. allergische reacties, … dienen steeds aan ons meegedeeld te worden. Dit uiterlijk op de eerste ochtend voor de aanvang van het kamp! (Zie ook kindfiche).
• Foto’s van kinderen, die genomen tijdens onze activiteiten, te publiceren. Gelieve een mail te sturen naar info@sportyvzw.be indien u dit niet wenst.

Sporty Creactief vzw is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van eigen materiaal, kledij, geld en waardevolle voorwerpen.