Sporty in HAL 5 !

Sporty in HAL 5 !

Sporty is één van de partners die mee invulling zal geven aan één van de hallen op de site van de centrale werkplaatsen te Kessel-Lo.

Zoals je misschien wel al weet, zijn we met de initiatiefnemers en partners van Hal 5 in volle voorbereiding om deze duurzame, stedelijke broedplaats uit de startblokken te laten schieten. Via deze weg willen we jou informeren over het project en je uitnodigen voor de trefdag van Hal 5.

Met Hal 5 zetten we namelijk in op een breed partnerschap, een waar ook jij toe kan bijdragen! Zo biedt Hal 5 o.a. de mogelijkheid om als burger mee te investeren in het project. Niet via crowdfunding, maar via een winwin-lening waar je jouw investeringsbedrag terugziet met een mooie opbrengst.

Kom er alles over te weten op de TREFDAG op woensdag 17 mei 2017, van 16u tot 21u.

Vanaf 16u kan je kennis maken met de gebruikers en de verschillende initiatieven en meer in detail informatie ontvangen over het project en de op stapel staande activiteiten. Ook kan je je op de trefdag opgeven als vrijwilliger om mee te helpen bij de inrichting van de hal, het organiseren van evenementen, enzoverder.

 Om 20u geven we je graag een toelichting specifiek over de winwin-lening. Hier vindt je alvast wat meer informatie over het project en over deze winwin-lening (opzet en concreet voorstel).

Méér dan welkom dus op woensdag 17 mei, en breng gerust je partner, vrienden, kinderen,.. mee! Hal 5 zorgt voor vertier voor jong en minder jong en er is mogelijkheid om iets te eten en drinken.

Graag tot dan!

de initiatiefnemers en partners van Hal 5

www.hal5.be

facebook HAL 5

info@hal5.be

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *